close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
شیلات و آبزی پروری - 3
loading...

علم کشاورزی

شیلات و آبزی پروری

کاربرد آلکارنتین در ماهی و میگو

ALIZADE بازدید : 44 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:50 نظرات ()


وجود مناسب ویا تمامی ویتامینهای موردنیاز ماهی و میگوها را تأ مین نمایند.با این وجود؛ در تراکمهای بالا مانند موارد پرورش نیمه متراکم ومتراکم که ویتامینها برای بقا، رشد و تولید مثل حیوانات ضروری است. مواد غذایی طبیعی ممکن است در تراکم پایین وشرایط پرورش غیرمتراکم بتوانند نسبتهای مواد غذایی طبیعی فقط برای حفظ حیات جمعیت کفایت می کند ،افزودن ویتامین به جیره غذایی ماهی ازاهمیت برخوردار می گردد. 

مواد غذایی موردنیاز میگوهای پنه ایده

ALIZADE بازدید : 37 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:45 نظرات ()
میگو یک رژیم غذایی مطلقأ چربی دار نیاز ندارد ( دی آبرامو 1998 ). تهیه چربی کافی مبنایی برای ارضای نیازهای تغذیه ای مشخص مثل اسیدهای چرب غیراشباع با باندهای دوگانه زیاد  HUFA، فسفولیپید ، استرول ، برای انرژی می باشد.از مدتهای پیش سخت پوستان به عنوان موجوداتی که توانایی محدودی برای سنتز مجدد  HUFAدارند، شناخته اند ( آکانور و چانگ 1983 ، مورنته 1996 ) آنهاتوانایی سنتز مجدداسترول را ندارند( کانازاوا 1998 ) .
  

آموزش پرورش و تولید میگو

ALIZADE بازدید : 46 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:42 نظرات ()


این مقاله اطلاعات کلی در مورد بیولوژی و تکثیر و پرورش میگوی آب شیرین ارائه میدهد. میگو در چرخه زندگی خود دارای چهار شکل مشخص است: تخم ، لارو ، پست لارو ، و بالغ.

تاثیر دمای آب بر بروز بیماری لکه سفید میگو

ALIZADE بازدید : 51 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:38 نظرات ()

صنعت پرورش میگو در خوزستان ،از سال 1380 تاکنون سالهای بحرانی و دشواری را سپری نموده است . پس از تلفات ناشی از سرمازدگی در سال 80 ،بروز بیماری لکه سفید در سال 81 ،آغاز چالش دامنه دار این صنعت با بیماری خطرناکی بوده است که سالانه ،میلیونها دلار خسارت به پرورش دهندگان در سطح جهان وارد می نماید.

فوائد و کاربرد پروبیوتیک ها در جیره غذایی ماهی و میگو

ALIZADE بازدید : 38 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:35 نظرات ()

هدف نهایی در آبزی پروری افزایش بازده تولید جهت به حداکثر رساندن سود دهی می باشد. افزایش تراکم تولید یکی از روش های افزایش بازده تولید می باشد اما این امر ممکن است ابتلا به بیماری را در ماهی و میگو پرورشی به سبب کاهش کیفیت آب و به وجود آمدن شرایط استرس زا، افزایش دهد. اغلب ماهی و میگو پرورشی تحت تأثیر عفونت های باکتریایی قرار می گیرند که سیستم ایمنی شان توسط شرایط استرس زا به خطر می افتد.

مدیریت رسوبات در استخر های پرورش میگو

ALIZADE بازدید : 45 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:32 نظرات ()


پرورش میگو به شیوه متراکم از اواسط دهه 1980 میلادی (به خصوص از جنوب شرق آسیا ) آغازو توسعه یافت . میزان تولید میگوی پرورشی نیز به تبع توسعه سطح زیر کشت و اجرای سیستم پرورش متراکم میگوروند صعودی پیدا کرد.

استفاده از فرمول غذادهی ویژه جهت مقابله با بیماری لکه سفید میگو

ALIZADE بازدید : 33 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:29 نظرات ()


در این تحقیق، با استفاده از ۳ تیمار مختلف و تغییرات قراردادی در جزییات آزمایش سعی در شناسایی عوامل بیماری زا و بهبود تولید نمودند.
آزمایش اول از طریق افزایش محرکهای تقویت سیستم ایمنی ،پلاسمای خونی،تولرین و آنتی بیوتیکهای مختلف به غذا اقدام نمودند که نتیجه تولید آنها در هر هکتار ۱۲۰۰-۸۰۰ کیلو گرم در هکتار بوده البته تولید مقبولی نبود.

نشانه گذاری میگو

ALIZADE بازدید : 41 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:26 نظرات ()


نشانه گذاری یکی از روش های است که بر روی انواع گونه های آبزی به شیوه های مختلف و با اهداف خاص در دنیا متداول بوده که این کار به Tagging معروف است . در سال های اخیر ذخایر میگو در خلیج فارس و دریای عمان شدیدا کاهش یافته است و عمده ترین دلیل آن را می توان فعالیت های مخرب انسانی مانند صید بی رویه و غیر متعارف ، نابودی زیستگاه و نوزادگاهای میگو ، و همچنین ایجاد آلودگیهای صنعتی ، شهری و نفتی بیان نمود ، البته تاثیرات منفی ناشی از عوامل طبیعی را نیز نباید نادیده گرفت .

حصپ در پرورش میگو

ALIZADE بازدید : 38 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:22 نظرات ()


مشکلات ویژه‌ای که ممکن است فرآورده‌های میگوی پرورشی با آن مواجه باشند شامل:
ـ آلودگی میکروبی توسط عوامل بیماریزا مثل سالمونلا و ویبریوکلرا
ـ نحوه تأثیر داروهای دامی و سایر مواد شیمیایی که ممکن است آثار مخاطره آمیزی بر روی مصرف‌کنندگان، جایجا کنندگان، فرآوران و محیط زیست داشته باشند.

فن نشانه گذاری در میگوی رهاسازی شده

ALIZADE بازدید : 55 سه شنبه 21 / 06 / 1396 : 18:14 نظرات ()

علاقه شدید بشراولیه به غذاهای دریایی نخستین مهاجرت بشر را به خارج از آفریقا رقم زد . بر اساس تحقیقات باستان شناسی ، بشر اولیه بیشتر از گوشت و شکار حیوانات خشکی استفاده می کرد . اما در ۷۰ هزار سال پیش به غذاهای دریایی از جمله صدف علاقه مند شد .

تعداد صفحات : 5

اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟