close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
مقالات گیاهپزشکی - 2
loading...

علم کشاورزی

مقالات شاخه گیاهپزشکی همچون حشره شناسی بیماری شناسی و...

تاثیر اسید هیومیک بر عملکرد گیاه چغندر قند

ALIZADE بازدید : 162 14 / 03 / 1396 : 22:53 نظرات ()

حقیقی در سال 1392 در زمینه بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک به روش آبیاری بر عمکلرد و ویژگی های چغندرقند با تکرار های تصادفی به میزان 9 تکرار به انجام رسید. در شش ترکیب مورد آزمایش ، هیومیک اسید به میزان 2/5 لیتر و 5 لیتر به ازای هر هکتار در هر با آبیاری و در 3 دوره رشد و بدون مصرف هیچ گونه کود شیمیایی انجام شد.

بیماری های رایج در گلخانه خیار

ALIZADE بازدید : 231 جمعه 29 / 02 / 1396 : 16:13 نظرات ()

این بیماری بسیار شایع است مانند بیماری ورتیسیلیوم و سفیدکی که روی خیار دیده می شود و  در اثر بیماری قارچی برگها بلایت شده یعنی سوختگی در آنها بوجود آمده که این پدیده ‏بیماری قارچی نامیده می شود ‏که عامل آن ورتیسیلیوم است .‏

کود دهی پتاسیم در گل های شاخه بریده

ALIZADE بازدید : 72 چهار شنبه 27 / 02 / 1396 : 1:40 نظرات ()

پتاسیم نقش کاتالیزوری داشته، در نقل و انتقال مواد، کنترل تبخیر و تعرق، فعالیتهای آنزیمی نقش دارد. از نقشهای آن می توان به افزایش مقاومت گیاهان در برابر آفات و بیماریها، کم آبی، تنش های محیطی ،‌بهبود کمی و کیفی ، افزایش طول عمر گلهای بریده و تشدید فتوسنتز اشاره نمود که کمبود آن باعث کاهش گلچه ها و همچنین کوتاهی سنبله گل، تاخیر در گل دهی، و زردی عمومی در برگهای مسن گردد.

علت ریزش میوه در درختان

ALIZADE بازدید : 71 چهار شنبه 27 / 02 / 1396 : 1:15 نظرات ()

همیشه اختلاف فاحشی بین تعداد گل تشکیل شده روی درختان میوه در بهار و تعداد میوه رسیده به مرحله بلوغ ‏وجود دارد. برای باغدار در سال کم بار وقتی میوه های کوچک یا نزدیک به رسیدن از درخت می اُفتد موجب ‏ناراحتی می شود. حتی در سال های پُربار فقط حدود یک تا دو درصد گل ها تبدیل به میوه شده و برای تولید ‏محصول رضایت بخش جهت برداشت می رسند. برای ریزش بیش از حد میوه درختان دلایلی وجود دارد و این ‏ریزش عامل مهم در تعیین مقدار محصول قابل برداشت می باشد. همه میوه ها در بیشتر شرایط دچار ریزش ‏مستمر بعد از گلدهی نمی شوند‎

نقش ریزمغذی ها در تغذیه درختان میوه

ALIZADE بازدید : 70 چهار شنبه 27 / 02 / 1396 : 1:12 نظرات ()

آشکار شدن ظرفیت های کشور از نظر تولید محصولات باغبانی در طی چند سال اخیر و با هدف رقابت بین ‏المللی با دیگر کشورهای جهان برای صدور این محصولات و فراوردهای آن و همچنین افزایش کمیت و کیفیت ‏این محصولات نیاز به پرداختن تغذیه درختان میوه را امری اجتناب پذیر می نمایید. جمعیت جهان در سال بیست ‏سال گذشته بالغ بر 4.74 میلیون نفر بوده و با توجه به نرخ رشد فعلی تا سال 2015 به حدود 8.2 میلیارد نفر می ‏رسد. با توجه به رشد سریع جمعیت نیاز به غذا بیشتر احساس می­ گردد. بالغ بر 98 درصد از مواد غذای مورد ‏نیاز بشر از تولیدات و فراوردهای کشاورزی تامین می گردند با توجه به نقش فرآوردهای کشاورزی در تامین غذا ‏بشر همواره در جستجوی یافتن راههای برای افزایش تولید و بهبود کیفیت محصولات کشاورزی بوده است‏‎

روش مقابله با سرمازدگی درختان

ALIZADE بازدید : 58 چهار شنبه 27 / 02 / 1396 : 1:10 نظرات ()

سرمازدگی پدیده ای است که درجه حرارتهای پایین سبب ایجاد خسارت و یا از بین رفتن اندامهای گیاهی می شود. ‏این عارضه در درختان میوه در فصل زمستان و یا اوایل بهار حادث می شود و هر ساله خسارتهای زیادی بر ‏جای می گذارد. بر اساس آمارهای ارائه شده تنها حدود 10 درصد از کل زمین های قابل کشت دنیا ممکن است ‏بدون تنش سرمازدگی باشند‎

اثرات اسید های هیومیک روی درختان میوه

ALIZADE بازدید : 201 سه شنبه 26 / 02 / 1396 : 23:57 نظرات ()

اسید هیومیک یکی از اجزاء اصلی مواد هیومیک است که به رنگ قهوه ای تیره می باشد.اسید هیومیک مخلوط متراکم و کمپلکس اسید های الی اروماتیک است. این ترکیب دارای گوگرد , ازت , فسفر با در صد های متفاوت و برخی از فلزات مانند کلسیم , منیزوم , مس و روی و غیره می باشد. اسید هیومیک مخلوط ناهمگون از چند ترکیب است که به طور کلی خواص شیمیایی مشابه دارند و چند وظیفه مختلف در خاک و روی رشد گیاه انجام می دهد. اسید هیومیک از نظر بیو شیمیایی ماده موثره هوموس است.

اثرات اسید هیومیک بر رشد گیاهان

ALIZADE بازدید : 191 سه شنبه 26 / 02 / 1396 : 23:55 نظرات ()

یکی از کودهای با اهمیت در بخش مصرف در گیاهان هیومیک اسید میباشد. هيوميك اسيد، يك پليمر طبيعي است كه داراي موضع هايH+ مربوط به عاملهاي اسيدي كربوكسيل بنزوئيك و فنلي است...

هیومیک اسید واثرات آن بر باغات میوه

ALIZADE بازدید : 155 سه شنبه 26 / 02 / 1396 : 23:48 نظرات ()

مواد هیومیکی نام خود را از هوموس گرفته اند. از آنجا که این ماده  ph  اسیدی ضعیف دارد و مشتق از هوموس است بنام هیومیک اسید هم شناخته میشود. اما در واقع هیچ شباهتی به اسیدهای شناخته شده چه معدنی و چه آلی ندارد.مواد هیومیکی در واقع طیف وسیعی...

6 روش تولید کمپوست

ALIZADE بازدید : 75 سه شنبه 26 / 02 / 1396 : 23:19 نظرات ()

در روش تولید کمپوست هوازی، ما به میکروارگانیسم هایی که در اکسیژن هوا موفق به شکستن مواد آلی می شوند احتیاج داریم. تولید کمپوست بی هوازی، برخلاف فرآیند هوازی، باعث می شود که از میکروارگانیسم هایی که برای زندگی کردن نیاز به اکسیژن ندارند استفاده کنیم.
قبل از این که من این 6 روش را ارائه دهم، بخاطر داشته باشید که نسبت مناسبی از مواد آلی برای یک کمپوست بالغ و مفید، 8 قسمت از ماده ی قهوه ای و 3 قسمت از ماده ی سبز و یک قسمت خاک هست

تعداد صفحات : 8

اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟