close
تبلیغات در اینترنت
خواص اکلیل کوهی یا رزماری
loading...

علم کشاورزی

رزماری گیاهی چندین ساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی ‌شکل و ‌سبز رنگ دارد. رزماری در مناطق مدیترانه‌ای می‌روید و یکی از گیاهان رایجی است که برای مقاصد دارویی و خوراکی استفاده می‌شود. رزماری در خانواده‌ی نعناع ها می‌باشد اما عطر و طعم مشخصه‌ی آن ها را ندارد. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید و بنفش یا آبی می‌رویند. برای استفاده دارویی از برگ و سرشاخه های آن استفاده می‌کنند. این گیاه خاصیت ضدعفونی کننده دارد و جریان خون را در بدن افزایش…

خواص اکلیل کوهی یا رزماری

ALIZADE بازدید : 244 پنج شنبه 28 / 02 / 1396 : 23:36 نظرات ()

رزماری گیاهی چندین ساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی ‌شکل و ‌سبز رنگ دارد. رزماری در مناطق مدیترانه‌ای می‌روید و یکی از گیاهان رایجی است که برای مقاصد دارویی و خوراکی استفاده می‌شود. رزماری در خانواده‌ی نعناع ها می‌باشد اما عطر و طعم مشخصه‌ی آن ها را ندارد. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید و بنفش یا آبی می‌رویند. برای استفاده دارویی از برگ و سرشاخه های آن استفاده می‌کنند. این گیاه خاصیت ضدعفونی کننده دارد و جریان خون را در بدن افزایش می‌دهد. افزودن چند برگ رزماری به غذاهای گوشتی، هضم غذا را آسانتر می‌کند. همچنین از رزماری به عنوان طعم دهنده در سس، سوپ، خورش، کباب و چاشنی استفاده می‌شود.


خواص گیاه رزماری
• تقویت کننده حافظه
• بهبود دهنده خلق و خو و آرامش بخش و کم کننده‌ی استرس
• تقویت کننده سیستم ایمنی بدن
• دارای خاصیت آنتی باکتریال
• تسکین دهنده درد های معده
• خاصیت زد التهاب
• سم زدایی بدن
• سالم و با شاداب نگه داشتن پوست


موارد استفاده از رزماری
عصاره رزماری برای درمان ریزش مو موثر است و باعث التیام دردهای مفصلی، عضلانی و سیاتیک می شود. همچنین جوشانده رزماری برای غرغره کردن بسیار مناسب است زیرا گلودرد و آفت دهان را از بین می‌برد. از دیگر خواص رزماری می‌توان اشاره کرد، درمان بی‌خوابی، میگرن، تپش شدید قلب، تنگی نفس و ضعف عمومی بدن را درمان می‌کند.


خطرات استفاده از رزماری
از اسانس رزماری در آشپزی استفاده نکنید. اگر به خانواده نعناها حساسیت دارید مصرف رزماری به شما توصیه نمی‌شود.


طرز تهیه دمنوش رزماری
یک قاشق غذا خوری برگ و سرشاخه‌های گل دار رزماری را خرد کرده، در یک قوری با آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد بریزید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل از عسل و یا نبات برای شیرین کردن آن می‌توانید استفاده کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟