close
تبلیغات در اینترنت
خرید دامنه
انواع دستگاه های جوجه کشی
loading...

علم کشاورزی

1- دستگاه های چند مرحله ای (Multi- Stage)2- دستگاه های تک مرحله ای (Single- Stage)در دستگاه های چند مرحله ای در چند مرحله تخم مرغ ها در داخل دستگاه قرار داده می شوند و پس از 18 روز، اولین سری تخم مرغ ها به هچر انتقال می یابند و فضای خالی داخل ستر مجدداً توسط تخم مرغ های جدید پر می شود.سیستم های چند…

انواع دستگاه های جوجه کشی

ALIZADE بازدید : 54 12 / 06 / 1396 : 20:41 نظرات ()

1- دستگاه های چند مرحله ای (Multi- Stage)
2- دستگاه های تک مرحله ای (Single- Stage)
در دستگاه های چند مرحله ای در چند مرحله تخم مرغ ها در داخل دستگاه قرار داده می شوند و پس از 18 روز، اولین سری تخم مرغ ها به هچر انتقال می یابند و فضای خالی داخل ستر مجدداً توسط تخم مرغ های جدید پر می شود.
سیستم های چند مرحله ای از نظر ظرفیت گرم کنندگی و خنک کنندگی ضعیف بوده و در اصل خود تخم مرغ ها سبب گرم شدن دستگاه می شوند. پس از گذشت 9 روز اول دوره انکوباسیون حرارت ناشی از تنفس جنین باعث گرم شدن دستگاه می شود، لذا در سیستم های چند مرحله ای چون تخم مرغ ها با سنینی مختلف حضور دارند حرارت آزاد شده از تخم مرغ ها سبب گرم نمودن دستگاه می شود و این مسئله باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود از اینرو هزینه پایین تری از این نظر نسبت به دستگاه های تک مرحله ای دارند. فقط چون امکان خالی نمودن دستگاه سخت تر می باشد از نظر بهداشتی نسبت به سیستم های تک مرحله ای شرایط ضعیف تری دارند.
در دستگاه های تک مرحله ای که به دستگاه های تمام پر- تمام خالی معروفند، تخم مرغ ها در یک مرحله وارد ستر شده و پس از 18 روز خارج و وارد هچر می شوند. به همین دلیل جهت گرم نمودن دستگاه و خنک نمودن آن به ظرفیت بیشتری از سیستم های گرمایشی و خنک کننده نیاز دارند.

 

راهنمای کامل استفاده از دستگاه جوجه کشی برای جوجه کشی مرغ،شتر مرغ،اردک،بلدرچین و بوقلمون

دانلود فایل

 

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟