سيست آرتميا Artemia Cysts
سيستهاي آرتميا غير فعال بوده و تا زماني كه به همان صورت خشك نگهداري شوند نميتوانند مراحل رشد و نمو جنيني را طي كنند.
وقتي سيست غير فعال آرتميا وارد آب دريا شود تغيير شكلي در ان رخ داده و از شكل پياله مانند به كروي تغيير شكل مي يابد و جنيني كه در داخل پوسته اين سيست قرار دارد ميتواند رشد و نمو جنيني خود را از سر گرفته و پس از طي حدود 20 ساعت پوسته خارجي سيست آرتميا شكافته ميشود و نوزادي ظاهر ميشود كه درون غشاء تفريخ hatching membrane قرار دارد.
وقتي جنين آرتميا از پوسته خالي تخم آويزان است نمو جنين آن كامل شده و بعد از مدتي كوتاه ، غشاء جنيني پاره شده و ناپليوس با شناي آزاد متولد ميشود.
اولين مرحله لاروي آرتميا داراي رنگي قهوه اي پرتقالي است و طولش در حدود 400 تا 500 ميكرومتر است و يك چشم ناپليوسي در ناحيه سر داشته و سه جفت زائه دارد كه وظايف حسي ، حركتي وفيلتر خواري و نهايتا گرفتن غذا را دارند .
اين مرحله لاروي را اينستار يك گويند كه فاقد سيستم گوارشي فعال است و در نتيجه قادر به جذب غذا نيست و با جذب زرده خود به رشد و نموش ادامه ميدهد.
پس از 8 ساعت و پوست اندازي به دومين مرحله لاوري يا اينستار دو وارد ميشود كه مواد غذايي ريز نظير سلولهاي جلبك و باكتري و دتريتوسها با اندازه اي بين 1 تا 50 ميكرون ميتواند با دومين جفت آنتن فيلتر شود و به شيار گوارشي انتقال يابد.
مجموعه آموزشی پرورش تکثیر و نگهداری آرتمیا به صورت تصویری از تمام مراحل
در مورد آرتمیا بیشتر بخوانید...
تولید آرتمیا در کارگاه های کوچک
رشد و مراحل تمايز لاروي در آرتميا